Even voorstellen

Ontbijtcoach Dominique

"Hallo allemaal, 

 

Ik ben Dominique, intussen 30 jaar en jonge moeder. Voor de liefde ben ik 6 jaar geleden van België naar Nederland verhuisd. 

 

Al mijn gehele leven heb ik gewichtsuitdagingen en ik ga je niet vertellen dat het nu allemaal opgelost is. Afvallen kan in principe iedereen maar zorgen dat het eraf blijft is ook een uitdaging (in mijn geval de grootste) en daar zal ik altijd voor moeten waken.

 

Wel kan ik jullie vertellen dat dit door een gezond ontbijt te nemen van Herbalife Nutrition het makkelijker geworden is. Elke ochtend neem ik het ideaal ontbijt waardoor ik mijn dag begin met alle voedingstoffen die mijn lichaam nodig heeft. Daarbovenop is het snel en makkelijk klaar en bovendien ook LEKKER! :) 

 

Inmiddels ben ik al 9 jaar officiële Herbalife Nutrition Member en heb ik hiervoor ook de benoemde certificaten.

 

Ik weet zeker dat Herbalife ook iets voor jou kan betekenen. Herbalife is voor iedereen. Want elk lichaam heeft voeding nodig en in 1 maaltijd zitten er 52 verschillende soorten vitamine en mineralen. 

 

Wil je meer info of heb je hulp nodig bij je beslissing? Ik sta voor je klaar! Wat zeg ik we hebben een hele community voor je. We doen '21daychallenges', online workouts. Alles om iemand die ons ideaal ontbijt neemt te ondersteunen in zijn/haar doelen. 

 

Email: everybodygo4it@gmail.com

Whatsapp: 0614 39 03 63

Herbalife ID nummer: 31Y0011520

KVK: 75832968